Republika e Kosoves

Prishtinë

Granit Shala

Emri dhe Mbiemri: Granit Shala
Viti i lindjes: 1989
E-mail: granit.shala@rks-gov.net
Subjekti politik: NISMA Socialdemokrate
Profesioni: Ekonomist
Përvoja e punës: 10 vite pervojë e lartë menaxheriale në kompani të mirënjohur private kosovare.
Adresa e banimit: Rr.Aleks Buda, nr.74, Prishtinë, Republika e Kosovës
Mandati: I
Nr.tel: 045/555-666