Republika e Kosoves

Prishtinë

Egzon Azemi

Emri dhe Mbiemri: Egzon Azemi

Viti i lindjes: 1995

Numri i telefonit: 044 375 304

E-mail: egzonazemi95@gmail.com

Subjekti politik: LVV

Profesioni: Student në Fakultetin Filozofik

Përvoja e punës: Në fushatën e vitit 2013 në zgjedhje lokale poashtu edhe 2014 dhe 2017 në zgjedhjet e përgjithshme, ishte koordinator për vullnetar. Ai gjithashtu ishte pjesë e grupeve punese e tash edhe anëtar i Kryesisë së Qendrës.

Egzon Azemi ishte gjithashtu edhe organizator i eventit ‘Film n’Park’ projekt ky që qëllim kishte shfaqjen e filmave në hapsire publike. Organizim ky qe mbeti tradicional dhe vazhdon edhe tash nga të rinjë të Prishtinës. Si gjimnazist Egzoni u zgjodh edhe koordinator i shkollave të mesme të Prishtinës në organizatën për të drejtat e nxënësve KNP, ku përvec aktiviteteve shkollore u morren edhe me aksione humanitare, sportive etj. Si student gjithashtu vazhdoi kontributin në organizatën studentore për Barazi SKV.

Adresa e banimit:

Mandati: I