Republika e Kosoves

Prishtinë

Kushtrim Sopa

Emri dhe Mbiemri: Kushtrim Sopa

Viti i lindjes: 1987

Numri i telefonit: 044 327 005

E-mail: kushtrim.sopa@gmail.com

Subjekti politik: LDK

Profesioni: Ekonomist

Përvoja e punës: Gazetar në rubrikën sportive në Indeksonline 01.02.2014-01.08.2014. Sekretar i klubit KB SIGAL PRISHTINA 2009-2012. Sekretar i klubit KF “ 2 KORRIKU” 2014-2015. Bashkëpuntor profesional në MKRS 01.01.2016-15.11.2017

Adresa e banimit: Lagjja Arbëria

Mandati: I