Republika e Kosoves

Prishtinë

Mirsad Vitia

Emri dhe Mbiemri: Mirsad Vitia

Viti i lindjes: 1990

Numri i telefonit: 044 454 742

E-mail: mirsad_vitia@hotmail.com

Subjekti politik: LVV

Profesioni: Politolog

Përvoja e punës:

Adresa e banimit: Rr. Dëshmorët e Gollakut, Hajvali

Mandati: I