Republika e Kosoves

Prishtinë

Suzan Kika

Emri dhe Mbiemri: Suzan Kika

Viti i lindjes: 1974

Numri i telefonit: 044 142 147

E-mail: suzanakika74@hotmail.com

Subjekti politik: AAK

Profesioni: Ekonomiste

Përvoja e punës: Nga 2009 deri më tani

Adresa e banimit: Mati 1, Kompleksi Pika

Mandati: I