Republika e Kosoves

Prizren

Furnizimi me buqeta lulesh natyrale , shtiza për flamuj dhe flamuj te ndryshem për nevoja e Komunes së Prizreni

2024/07/09 - 8:31

Forma e aplikacionit: Furnizimi me buqeta lulesh natyrale , shtiza për flamuj dhe flamuj te ndryshem për nevoja e Komunes së Prizreni