Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Prizren

Furnizimi me material për riparimin e disa shtëpive dhe funksionalizimin e banjove t ë komunitetit VORAE në K.Prizrenit

2021/11/24 - 4:19

Forma e aplikacionit: Furnizimi me material për riparimin e disa shtëpive dhe funksionalizimin e banjove t ë komunitetit VORAE në K.Prizrenit