Republika e Kosoves

Prizren

Koordinatrori për performance

Haziz Krasniqi 

 

Zyrtar i Lartë për Politika Rinore
Koordinator për performancë komunale

Email: haziz.krasniqi@rks-gov.net
Tel: +383 (0) 44 18 31 17

Ka lindur me 10.11.1982 në fshatin Pastasellë të Komunës së Rahovecit.

Shkollën fillore e ka kryer në fshatin Pastasellë, të mesmën në fshatin Ratkoc, ndërsa Fakultetin e Gazetarisë Bachelor në Universitetin “Faik Konica” në Prishtinë, kurse masterin ne Kolegjin AAB ne Prishtine, drdjtimi  Gazetaris dhe Komunikimit Masiv.

Në vitet 2010-11 dhe 2013 ka punuar për Komisionin Komunal të Zgjedhjeve në Rahovec-Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.
Nga data 06.03.2014 deri me 31.05.2016 ka qenë Shef i Kabinetit të kryetarit të komunës së Rahovecit.
Nga 01.06.2016 deri me 05.05.2022 ka qene zyrtar për Informim në komunën e Rahovecit.
Nga 05.05 2022 mban poziten e zyrtarit të Lart për Politika Rinore në Komunën e Prizrenit.

Është i martuar dhe është babë i dy fëmijëve, dy vajza.