Republika e Kosoves

Prizren

Ndërtimi i infrastrukturës në fshatin Muradem-kanalizim, rrugica dhe mure mbrojtëe -Projekt dy vjeçar

2021/10/14 - 3:06

Forma e aplikacionit: Ndërtimi i infrastrukturës në fshatin Muradem-kanalizim, rrugica dhe mure mbrojtëe -Projekt dy vjeçar