Republika e Kosoves

Prizren

Ndërtimi i tereneve sportive më Ortakoll,Krushë e Vogël dhe Manastiricë.

2020/11/20 - 2:55

Forma e aplikacionit: Ndërtimi i tereneve sportive më Ortakoll,Krushë e Vogël dhe Manastiricë.