Republika e Kosoves

Prizren

Ndriqimi,shtruarja e rrugëve me kubëza dhe rregullimi i parqeve në fshatrat e Zhupës dhe Lumëbardhit.

2022/01/10 - 4:05

Forma e aplikacionit: Ndriqimi,shtruarja e rrugëve me kubëza dhe rregullimi i parqeve në fshatrat e Zhupës dhe Lumëbardhit.