Republika e Kosoves

Prizren

𝗦𝗵𝘁𝘆𝗵𝗲𝘁 më 4 janar 𝘁𝗮𝗸𝗶𝗺𝗶 𝗺𝗲 𝗾𝘆𝘁𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲̈ 𝗽𝗲̈𝗿 𝗦𝗵𝗾𝘆𝗿𝘁𝗶𝗺𝗶𝗻 𝗣𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸 𝘁𝗲̈ 𝗛𝗮𝗿𝘁𝗲̈𝘀 𝗭𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲

2021/01/03 - 8:35

Drejtoria e Urbanizimit dhe Planifikimit Hapësinor (DUPH), njofton se takimi me qytetarë për Shqyrtimin Publik të Hartës Zonale, e cila planifikohej të mbahet më 4 janar, është shtyrë për në datën 15 janar 2021 ora 15:00, për shkak të festës së Vitit të Ri.
Takimi do të mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha”