Republika e Kosoves

Prizren

Vazhdon hapja e kanaleve për ujitjen e tokave bujqësore në fshatrat Kobaj dhe Grazhdanik

2024/07/01 - 12:29

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural po vazhdon me hapjen e kanaleve për ujitjen e tokave bujqësore në fshatrat Kobaj dhe Grazhdanik, i cili projekt do ta rris produktivitetin e tokës dhe cilësinë e të mbjellave.