Republika e Kosoves

Prizren

Kryetari Totaj priti në takim Haxhi Iljaz Ukën

2024/07/02 - 12:49

Mirëprita sot në një takim miqësor bashkëqytetarin e urtë Haxhi Iljaz Uka, ku diskutuam për çështje të ndryshme që lidhen me aktualitetin në Prizren, i cili përveç me vizitën më nderoi dhe me dhurimin e dy librave” – Kryetari Shaqir Totaj.