Republika e Kosoves

Prizren

Asfaltohen disa rrugë në lagjen “Arbana” në Prizren

2020/10/16 - 3:36

Drejtoria e Shërbimeve Pulike (DSHP) njofton se në bazë të projektit, “Rehabilitimi i rrugëve me asfalt në Komunën e Prizrenit”, ka kryer rehabilitimin (rregullimin) e këtyre rrugëve në lagjen Arbanë:

– Çerçiz Topulli,

– Hidajet Mazreku,

– Flamuri i Arbërit,

– Nuhi Rexhepi,

– Bajram Curri, si dhe,

– Rehabilitimi i disa pjesëve të rrugës tranzitore.