Republika e Kosoves

Prizren

Deratizohet rrjeti i kanalizimeve dhe ndërtesat e banimit kolektiv në Prizren

2018/11/02 - 3:18

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural këto ditë ka filluar me projektin për deratizimin e qytetit, me anë të cilit bëhet trajtimi kundër brejtësve në ndërtesat kolektive dhe në brendi të puseve të rrjetit të kanalizimit.