Republika e Kosoves

Prizren

Diskutimet me qytetar për politika publike vendimmarrëse vazhdojnë

2018/11/09 - 11:30

Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor po vazhdon me organizimin e diskutimeve publike me banorët e Komunës së Prizrenit, në kuadër të hartimit të Hartës Zonale të Komunës së Prizrenit.

Takimet e radhës do të mbahen në këto lagje:
• Lagjja “2 Korriku”
─ në ShFMU “Lekë Dukagjini”, më 08.11.2018, ora 11:00

Ftojmë qytetarët e këtyre lagjeve që të marrin pjesë në diskutimet publike dhe të japin kontributin e tyre për hartimin e Hartës Zonale të Komunës.