Republika e Kosoves

Prizren

Draft rregullorja për tarifa dhe taksa komunale prezantohet para audiencave me interes dhe qytetarëve

2021/02/15 - 9:22

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka dhe drejtori Drejtorisë së Administratës, Osman Hajdari, sot kanë bërë prezantimin e draft-rregullores e re për taksa dhe tarifa Komunale.

Me këtë rast, kryetari Haskuka, theksoi se për hartimin e kësaj rregulloreje kanë punuar rreth tre vite me zyrtarët e Bankës Botërore, duke synuar kështu eliminimin e pagesave administrative të pa nevojshme dhe jo-ligjore