Republika e Kosoves

Prizren

Falas vaksinimi, kastrimi, dehelmetizimi dhe aplikimi i eutanazisë për qentë

2019/02/05 - 9:01

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Prizrenit, të cilët janë pronarë të qenve që qentë e tyre mund të kastrohen apo sterilizohen FALAS.

Nëse bëni sterilizimin e qenit tuaj, gjithashtu Falas ofrohet vaksinimi, dehelmetizimi dhe vendosja e çipit identifikues.

Në qoftë se qeni i juaj është rëndë i sëmurë, me eutanazi i nihmoet që në mënyrë mjekësore dhe humane të pushojë lehtë, shpejt dhe pa dhimbje.

Ky projekt bashkëorganizohet nga Komuna e Prizrenit, organizata ndërkombëtare StrayCoco, Fondacioni për të drejtat e Kafshëve dhe Kosovo Small Animal Welfare.

Për më shumë informata kontaktoni në numrin 049 714 124