Republika e Kosoves

Prizren

Komuna e Prizrenit, nëshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”

2022/08/01 - 6:36

Komuna e Prizrenit, nëshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”, për mbështetjen në organizimin dhe mbarëvajtjen e Shkollës Verore Ndërkombëtare e cila mbahet nga 1 deri më 12 Gusht 2022.