Republika e Kosoves

Prizren

Komuna fton qytetarët dhe OJQ-të, që fokus kanë fushën e kulturës, rinisë dhe sportit, të aplikojnë për mbështetje financiare

2019/02/08 - 3:27

Për detaje klikoni në linkun më poshtë

Thirje publike 

Deklaratë mbi Financimin dyfishtë

Formulari për aplikim për subvencione