Republika e Kosoves

Prizren

Komuna organizon aktivitete që rrisin profesionalizmin e stafit shëndetësor

2022/05/11 - 3:28

Drejtoria e Shëndetësisë organizoi ushtrime për stafin e urgjencës në kuader të Urgjencave paraspitalore.

Rastet janë të inskenuara me aksidente me politrauma.

Vazhdojmë ta profesionalizojmë edhe më tutje stafin shëndetësorë për shërbim sa më të shpejtë dhe efikas ndaj qytetarëve në nevojë.