Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Prizren

Komuna vazhdon të ofrojë mbështetje financiare për qytetarët më sëmundje kancerogjene

2021/11/12 - 11:24

Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Prizrenit, të sëmurë me kancer, tumore dhe që kanë fëmijë deri në moshën 18 vjeçare e që janë me sëmundje të rëndë, të përcaktuara sipas rregullores për ndarjen e subvencioneve të Komunës së Prizrenit, të cilët nuk kanë përfituar mbështetje financiare për vitin 2021, se afati për aplikim për mbështetje financiare për këto kategori, i paraparë deri me datën 31.10.2021, shtyhet deri me datën 05.12.2021.

Personat të cilët i plotësojnë kriteret e parapara, duhet të paraqiten në katin e tretë të objektit të Administratës Komunale, pranë Drejtorisë Komunale të Shëndetësisë