Republika e Kosoves

Prizren

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, takoi Nënkryetarin e Parlamentit Evropian, z. Rainer Weiland

2022/09/23 - 3:50

Kryetari Shaqir Totaj, së bashku me zyrtarë të kabinetit, takoi Nënkryetarin e Parlamentit Evropian, z. Rainer Wieland, i shoqëruar me delagacionin e tij, në një drekë pune, të cilët fillimisht i informoi për jetesën multidimensionale në Prizren dhe zhvillimin e projekteve në çdo cep të Komunës së Prizrenit.
Gjatë bisedës u hapën shtigje të reja për bashkëpunim në të ardhmen, në shumë fusha që prekin drejtpërdrejt qytetarët.