Republika e Kosoves

Prizren

Kryetari Shaqir Totaj, mori pjesë në ceremoninë e ndërrimit të komandës midis gjeneral brigade Ruggiero Capodivento dhe kolonelit Massimo Rosati

2024/02/10 - 6:06

Kryetari Shaqir Totaj, së bashku me Kryetarin e Pejës, Gazmend Muhaxheri, morën pjesë sot në ceremoninë e ndërrimit të komandës midis gjeneral brigade Ruggiero Capodivento dhe kolonelit Massimo Rosati, në bazën e Karabinierëve të MSU-së.