Republika e Kosoves

Prizren

Kryetari Totaj priti në takim Drejtorin Rajonal të Lindjes së Mesme, Afrikës Veriore dhe Evropës të Organizatës “Save the Children”, Ekin Ogutogullari

2022/09/21 - 3:19

Kryetari Shaqir Totaj, priti sot Drejtorin Rajonal të Lindjes së Mesme, Afrikës Veriore dhe Evropës të Organizatës “Save the Children”, Ekin Ogutogullari, së bashku me delagacionin vendës të kësaj organizate.
Me këtë rast, u diskutua për fuqizimin e bashkëpunimit në të ardhmen dhe investimet që “Save the Children” do t’i bëjë në Komunën e Prizrenit.