Republika e Kosoves

Prizren

Kryetari viziton institucionet që kujdesën për shëndetin dhe sigurinë e qytetarëve

2022/01/01 - 3:19

Në prag të ndërrimit të motmoteve kryetari i komunës z Shaqir Totaj, vizitoi, Policinë, Zjarrëfikësit dhe punonjësit Shëndetësor të Urgjencës.

Ju falenderojmë pafundësisht dhe shprehim mirënjohje për punën tuaj në vijën e parë të frontit dhe që jeni gjithmonë pranë qytetarëve tanë gjatë 24 orëve, në 365 ditë të vitit.

Gëzuar Vitin e Ri 2022!

Shëndet e na shkoftë mbarë të gjithëve