Republika e Kosoves

Prizren

Kuvendi i komunës miratoi buxhetin për vitin 2022

2021/12/31 - 4:01

Kuvendi i komunës me shumicë të votave miratoi buxhetin për vitin 2022.
Buxheti i komunës, adreson me kujdes dhe mbi bazë të kërkesave nevojat  e qytetarëve tanë për më shumë investime e punë të mira në çdo fushë të jetës.
Kryetari i komunës z Shaqir Totaj, falenderoi kuvendarët të cilët e votuan projekt buxhetin për vitin 2022 dhe planifikimet buxhetore 2023-2024! Nga sot na pret një punë e madhe për ta zbatuar më përpikmeri dhe mbi bazë të procedurave ligjore projekte konkrete.
Urime qytetarë të Komunës së Prizrenit!