Republika e Kosoves

Prizren

Mbledhja e KPF-së dhe Mbledhja e Kuvendit të Komunës së Prizrenit

2023/01/17 - 9:58

Kryesuesja e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, Antigona Bytyqi ka ftuar gjithë anëtarët e Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF) për mbledhjen e cila do të mbahet më 24 janar 2023 (e martë).

Mbledhja do të mbahet në sallën e mbledhjeve të KPF-së në “Shtëpinë e Bardhë”, në orën 10:00.

Rend dite i KPF-së (në gjuhën shqipe, boshnjake dhe turke): https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2023/01/Ftesa-Rend-Dite-KPF.pdf?fbclid=IwAR0uO8pQ_4rFk6Q5oOPtM0_ovAhpp18rHICJIJ698yh2nErDOTnc5V4UaIM