Republika e Kosoves

Prizren

Prioritet gjatë realizimit të projektëve siguria e qytetarëve

2018/11/06 - 12:12

Për shkak të reshjeve të ndryshueshme gjatë sezonit veror, anë e mbanë Komunës ka pasur rrëshqitje të dheut, ndërsa janë shtuar kërkesat e qytetarëve dhe institucioneve për ndërtimin e mureve mbrojtëse aty ku ka nevojë.
Prandaj Drejtoria e Shërbimeve Publike ka ndërmarrë aksionin e ndërhyrjes me përforcime gjithandej Komunës. Përndryshe zona më e prekur nga rrëshqitjet e dheut është gryka e Lumbardhit.