Republika e Kosoves

Prizren

Publikohet lista e përfituesve për meremetimin e kulmeve

2020/09/14 - 7:58

Drejtoria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka shpallur listën preliminare të përfituesve nga projekti për meremetim të kulmeve.

Listën preliminare të përfituesve të këtij programi mund të gjeni në: http://bitly.ws/9J7D

Aplikuesit e pakënaqur mund t’i paraqesin ankesat e tyre duke i plotësuar dokumentet e nevojshme në sportelin e kërkesave, në objektin e Administratës Komunale, Qendra e Shërbimeve të Integruara, deri më datën 21.09.2020.