Republika e Kosoves

Prizren

Rrugët në terë territorin e komunës sonë të kaluëshme

2019/01/04 - 8:06

Kompanitë e kontraktuara nga Komuna e Prizrenit po punojnë në vazhdimësi për mirëmbajtjen dhe pastrimin e rrugëve nga bora.
Lusim vozitësit e automjeteve që të kenë kujdes të shtuar dhe t’i respektojnë rregullat në komunikacion.