Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Prizren

Shtyrja e afatit për aplikim për mbështetje financiare për fëmijët e lindur nga 01.01.2021

2021/11/09 - 4:46

 

Njoftohen të gjithë prindërit, banorë të Komunës së Prizrenit, për shtyrje të afatit për aplikim për mbështetje financiare për fëmijët e lindur nga 01.01.2021 deri në datën e aplikimit.

Afati për dorëzim të aplikimit shtyhet deri më 19 nëntor 2021.

Kriteret dhe dokumentet e kërkuara për aplikim mbeten të njëjta sipas thirrjes së datës 25 tetor 2021, të cilën mund të gjeni në:

https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2021/10/Thirrja-Publike.pdf