Republika e Kosoves

Prizren

Takohen kryetari Totaj dhe Komandanti i Regjimentit të Karabinjerëve MSU, Kolonelin Maurizio Mele

2022/08/04 - 2:29

Kryetari Shaqir Totaj priti sot Komandantin e Regjimentit të Karabinjerëve MSU, Kolonelin Maurizio Mele, me të cilin diskutuan për çështjet aktuale të sigurisë, por, edhe për zhvillimin e bashkëpunimit në të ardhmën, në fushën e rendit dhe ligjit.