Republika e Kosoves

Prizren

Thirrje për aplikim: Ngritja e pemishteve me pemë arrore

2020/10/15 - 5:38

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, hap thirrje publike për aplikim për fermerët e Komunës së Prizrenit, për përfitim në kuadër të projektit “Ngritja e pemishteve me pemë arrore”, me participim.

Kriteret si dhe dokumentet e nevojshme për aplikim mund t’i gjeni në: https://kk.rks-gov.net/…/Thirrje-per-aplikim-ngritja-e…

Kjo thirrje publike është e hapur për aplikim prej datës 16.10.2020 deri më 27.10.2020.

Dokumentacionet duhet të dorëzohen në katin e parë të Administratës Komunale (Qendra e Shërbimeve të Integruar).