Republika e Kosoves

Prizren

Urime 143 vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit dhe Dita e Çlirimit të Prizrenit

2021/06/08 - 5:46

Komuna e Prizrenit organizon aktivitete të ndryshme kulturore për nder të Festave të Qershorit, manifestimit të 143 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit dhe Ditës së Çlirimit të Prizrenit.

Më poshtë mund të gjeni agjendën e plotë të aktiviteteve të datës 10, 11 dhe 12 qershor: