Republika e Kosoves

Prizren

Njoftim për banorët e fshatrave Vlashnje, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Malësi e Vërrinit, Poslisht, Billushë, Kobaj, Grazhdanik dhe Atmaxhë

2022/08/05 - 6:13

Forma e aplikacionit: Njoftim për banorët e fshatrave Vlashnje, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Malësi e Vërrinit, Poslisht, Billushë, Kobaj, Grazhdanik dhe Atmaxhë