Republika e Kosoves

Prizren

Njoftim për banorët e fshatrave Zhur, Vërmicë, Shkozë dhe Dobrusht

2022/08/05 - 6:17

Forma e aplikacionit: Njoftim për banorët e fshatrave Zhur, Vërmicë, Shkozë dhe Dobrusht