Republika e Kosoves

Prizren

Pastrimi dhe mirëmbajtja e automjeteve të Komunës së Prizrenit dhe QKMF-së

2021/01/14 - 2:50

Forma e aplikacionit: Pastrimi dhe mirëmbajtja e automjeteve të Komunës së Prizrenit dhe QKMF-së