Republika e Kosoves

Prizren

FATMIR KASTRATI

Data e lindjes: 05.03.1964

Vendi i lindjes: Hoqë e Vogël, Rahovec

Subjekti politik: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Edukimi:

Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Filologjik, drejtimi Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Profesioni: Profesor

Përvoja politike:

Kryetar i degës së AAK-së për dy mandate,

Shef i arsimit në Kuvendin Komunal të Prizrenit (1999-2001)

Mandati: 4-të