Republika e Kosoves

Prizren

HAZIZ HODA

Data e lindjes: 13.02.1960

Vendi i lindjes: Gjonaj

Subjekti politik: Lidhja Demokratike e Kosovës

Edukimi:

Fakulteti Filologjik, drejtimi Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Profesioni: Mësimdhënës

Mandati: 3-të