Republika e Kosoves

Prizren

ILIR GASHI

Data e lindjes: 21.05.1978

Vendi i lindjes: Prizren

Subjekti politik: Lëvizja Vetëvendosje!

Edukimi:

Universiteti i Prizrenit, Trashëgimi Kulturore dhe Menaxhimi i Turizmit, niveli master

Kolegji Fama, Fakulteti i Shkencave Politike, niveli bachelor

Profesioni: Aktivist, menaxher

Mandati: 1-rë