Republika e Kosoves

Prizren

VJOLLCA KABASHI

Data e lindjes: 18.01.1972

Vendi i lindjes: Prizren

Subjekti politik: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Edukimi:

Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Filologjik, drejtimi Gjuhë dhe Letërsi Shqipe, niveli bachelor

Profesioni: Profesoreshë

Përvoja politike:

Anëtare e kryesisë së AAK-së

Anëtare e Rrjetit të Grave të Kosovës

Mandati: 1-rë