Republika e Kosoves

Prizren

XHAVIT UKAJ

Data e lindjes: 21.05.1962

Vendi i lindjes: Piranë

Subjekti politik: Lidhja Demokratike e Kosovës

Edukimi:

Fakulteti Ekonomik, drejtimi Menaxhment dhe Financa, niveli master

Profesioni: Profesor, udhëheqës i kompanisë private

Përvoja politike:

Deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e LDK-së (2013-2014)

Këshilltar për tri mandate në Kuvendin e Kosovës

Mandati: 3-të