Republika e Kosoves

Prizren

Drejtori

 

 

 

Fatmir Memaj

Drejtor i Drejtorisë
e-mail: fatmir.memaj@rks-gov.net
Zyre: +381(0) 38 200 44-731
__________________________________________________________________________________________________________

Fatmir Memaj ka lindur më 23 Janar 1967, në Llutogllavë.

Studimet i ka vijuar gjatë viteve 1986 në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin Juridik, ndërkaq shkollën e mesme e ka përfunduar në Prizren.

Viteve të paraluftës ka qenë i angazhuar në sektorin privat, 1994-1995 si ligjerues dhe trajnues i kandidatëve për ngasje. Më pas është angazhuar në Komunën e Prizrenit dhe në atë kohë në Drejtorinë e Komunikacionit si inspektor dhe kordinator i sektorit të komunikacionit në Komunë.

Po ashtu, Memaj për një kohë ka qenë aktivist i të drejtave të njeriut në kuadër të KMDLNJ, për rajonin e fshatrave të Komunës së Prizrenit, që gravitojnë në anën Prizren-Suharekë.

Pas luftës, në vitin 2000 në konkursin e hapur nga Komuna atëherë Drejtoria për Komunikacion e Lidhje, më vonë e ndryshuar si Drejtoria e Shërbimeve Publike është pranuar si inspektor i komunikacionit.

Pastaj në vitin 2006 është avancuar si kordinator i Sektorit të komunikacionit, deri në vitin 2008.

Nga viti 2009-2013 ka qenë anetar i zgjedhur i Kuvendit Komunal nga Lidhja Demokratike e Kosovës, po ashtu edhe anëtarë i Komitetit për Politikë dhe Financa. Gjatë këtij mandati ai ka qenë i angazhuar edhe në disa komisione të tjera në kuadër të Asamblesë Komunale.

Në vitin 2018 pas zgjedhjeve lokale është emëruar si Drejtor në Drejtorinë e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor.

Memaj, është i martuar dhe i ka tre fëmijë.