Republika e Kosoves

Rahovec

KRYETARI LATIFI TAKON INFERMIERËT E QKMF NË DITËN E TYRE

2024/05/12 - 3:13

Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë, kryetari Latifi me bashkëpunëtorë, i bën një vizitë QKMF “Dr. Fahredin Hoti” në Rahovec, për t’i uruar infermieret dhe infermierët në ditën e tyre, të cilët ishin në punë dhe bashkë me mjekët po ofronin shërbime për qytetarët tanë.
Mirënjohje dhe falënderim për punën e madhe që bëjnë punëtorët tanë shëndetësorë.