Republika e Kosoves

Rahovec

NJOFTIM

2024/06/24 - 2:06

Njoftojmë të gjithë qytetarët se me datë 26.06.2024 do të fillojë procesi i rrënimit të objekteve të N.T.P. Veda dhe N.SH “Podrima” (lokali “Bar Hardhia”), të cilat gjenden në lokacionin ku do të ndërtohet Sheshi Qendror.
Ky veprim është ndërmarrë në përputhje me vendimin e autoriteteve lokale dhe ka për qëllim zhvillimin e punimeve në Sheshin Qendror, ndërtimin e rrugës dhe funksionalizimin e parkingut.