Republika e Kosoves

Rahovec

Deklaratë e Anëtarëve të Kuvendit rreth aktakuzes z. Hashim Thaçit dhe z. Kadri Veselit – 29.06.2020

2020/07/30 - 9:32

Forma e aplikacionit: Deklaratë e Anëtarëve të Kuvendit rreth aktakuzes z. Hashim Thaçit dhe z. Kadri Veselit – 29.06.2020