Republika e Kosoves

RahovecTenderi Data e fillimit Data e mbarimit Veprimet
FURNIZIM ME PREPARATE PËR LUFTIMIN E INSEKTIT CIKADIA E HARDHISË SË RRUSHIT – Ritenderim
623-23-13062-1-2-1
23-11-2023 13-12-2023 Detajet
FURNIZIM ME PELET PËR NEVOJAT E KOMUNËS SË RAHOVECIT PËR VITIN 2023 2024
623-23-13234-1-2-1
28-11-2023 08-12-2023 Detajet
PASTRIMI DHE MIRËMBAJTJA HIGJIENIKE E OBJEKTEVE TË KOMUNËS SË RAHOVECIT
623-23-12928-2-1-1
30-11-2023 14-12-2023 Detajet