Republika e Kosoves

Rahovec

Komiteti për Politikë dhe Financa

Defrim Kafexhiu – Kryesues (defrim.kafexhiu@rks-gov.net) – 049/111 – 538

Besmire Bytyqi – Anëtare (besebytyqi@gmail.com) – 049/199 – 099

Bjondina Kleqka – Anëtare (bjondinakleqka95@gmail.com) – 045/134 – 007

Rumir Zhuniqi – Anëtar (r.zhuniq@gmail.com) – 049/833 – 112

Bejtullah Deliu – Anëtar (bejti@hotmail.com) – 044/356 – 952

Melinda Iska – Anëtare (iskamelinda54@gmail.com) – 049/666 – 764

Burim Krasniqi – Anëtar (burimi2001@hotmail.com) – 044/356 – 973